Over B-nuts

B-nuts, dè on- en offline specialisten!

B-nuts is gek van internet! Daarom werken we al meer dan 10 jaar aan de beste online systemen en offline applicaties. Website, webshop, e-commerce, e-marketing... hebben geen geheimen voor ons! Deze ervaring zetten we graag in om u verder te helpen!

De experte van B-nuts richten zich op het all-in-one concept: één deskundige partij die zowel uw webshop/website als alle offline applicaties ontwikkelt en beheert. Dankzij onze jarenlange ervaring in de IT-business zijn we op de hoogte van alle ins & outs in onze branche en onze proactieve benadering ontzorgt en inspireert onze klanten. Of het nu gaat om het ontwikkelen, beheren en optimaliseren van webshops, websites, het ontwikkelen van marketingtools, back-office, WMS en productfotografie. B-nuts biedt het totaalpakket en onze specialisten staan klaar om ook uw bedrijf verder te helpen! Benieuwd? Vraag een vrijblijvend gesprek aan! Wij sparren graag met u over uw bedrijf, de mogelijkheden en de optimalisatie van uw online en offline business.

Onze werkwijze


De werkwijze van B-nuts is helder, overzichtelijk en zeer klantgericht:

Inventariseren - Ontwerpen - Realiseren - Implementeren - Doorlopende advisering

1) Inventariseren
Het belangrijkste onderdeel in onze werkwijze is het inventariseren en analyseren van uw wensen, ideeën en mogelijkheden. Wat vindt u belangrijk? Welke functionele eisen stelt u aan het product? En hoe moet het eruitzien? Welk tijdsplan heeft u in gedachten? Samen brengen we al deze elementen in beeld. Vervolgens komt B-nuts zo snel mogelijk met een heldere, overzichtelijke prijsopgave. Gaat u met B-nuts in zee? Dan gaan we over op onze volgende stap: het ontwerpen!

2) Ontwerpen
Als uw ideeën en wensen op papier staan, gaan onze specialisten aan de slag met het ontwerp van uw product, webshop of website. Met een deskundige doelgroepanalyse stellen we vast wie uw doelgroep is en wat de kenmerken zijn van deze groep. Hierdoor sluit het ontwerp van uw systeem perfect aan op de doelgroep. Vervolgens kijken we naar de gewenste functionaliteiten en hoe we deze in uw product kunnen passen. Nu is het tijd voor het uiterlijk: het grafisch ontwerp. Vanzelfsprekend sluit dit ontwerp naadloos aan op uw organisatie! Daarnaast letten we sterk op de User Experience (wat wil uw doelgroep zien, beleven, hoe denkt uw doelgroep, hoe kijken zij naar uw webshop/website en hoe klikken zij er doorheen?). Gedurende het hele proces is er intensief contact met u (per mail, telefonisch of face-to-face), zodat u optimaal betrokken bent bij het ontwerp. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

3) Realisatie
Bij B-nuts staan snelheid, SEO en flexibiliteit hoog in het vaandel! Vanzelfsprekend nemen we deze items mee in de realisatie van uw ontwerp. We ontwikkelen uw webshop of website op een eigen platform en ook koppelingen met (bestaande) kassasystemen, voorraadsystemen, een WMS of externe partners nemen we tijdens deze realisatie mee. Uw input en feedback tijdens de realisatie is voor ons van groot belang. U kunt de realisatie dan ook online volgen.

4) Testfase
Al tijdens de realisatieperiode voeren we diverse testen uit om de functionaliteiten te controleren. Voordat we het project daadwerkelijk online zetten, testen we uw webshop of website uitvoerig op onder andere prestaties, functionaliteit, veiligheid, verwerking van betaling (indien van toepassing), compatibiliteit met alle moderne browsers en devices. Ook voor u is een belangrijke rol weggelegd tijdens deze testfase.

5) Deployment (Implementatie)
Zijn alle testen geslaagd? Dan zetten de specialisten van B-nuts uw website/webshop online. Aan de hand van een kleine training maken we u wegwijs in het gehele systeem, zodat uw website/webshop voor u geen geheimen meer kent!

6) Doorlopende begeleiding/advisering
Uw webshop/website staat online! Tóch kan het voorkomen dat u na oplevering van het project nog enkele vragen heeft. U kunt ook na afronding van het project blijven rekenen op onze begeleiding en het deskundige advies van onze professionals. Wij blijven aanwezig voor bijsturing. Want zoals u als geen ander zult begrijpen zijn zowel 'internet' als 'ondernemen' zeer dynamische en variabele onderwerpen. B-nuts staat op IT-gebied voor u klaar om u bij te staan in de groei, ontwikkeling en veranderingen binnen uw bedrijf!

Missie, drijfveer en Doelgroep

Missie
Bij B-nuts zijn we gek van internet, applicaties, websites en webshops. Het is dan ook onze missie om ons enthousiasme, onze passie en toewijding om te zetten tot professionele en hoogwaardige iT-producten voor bedrijven en een bijbehorende, perfecte service te leveren.

Drijfveer
Uw succes is ons succes! Wij zetten ons dan ook dagelijks in om een succesvol, winstgevend, duurzaam, betrouwbaar en efficiënt product voor onze klanten te ontwikkelen. Daarnaast kunnen onze klanten altijd rekenen op onze service, advisering en begeleiding.

Doelgroep
B-nuts is er voor elk bedrijf dat zich sterk wil profileren op het internet. Of u nu een startende ondernemer bent of juist een doorgewinterd bedrijf! Die veelzijdigheid ziet u ook terug in ons portfolio. Wij mogen onder andere Neckermann.com, Kinderkleding-tekoop.nl, HappyBee, Easyapps BV (van 'Waarbenjij.nu'), Ingenieursbureau Heemskerk en Maxilux Raamdecoratie tot onze klanten rekenen. Bent u de volgende klant die wij mogen begroeten? Vraag hieronder een vrijblijvend gesprek aan!