Website

Uw online uitstraling!

Een website is uw online visitekaartje, een verlengstuk van uw business en de ideale manier om een perfecte indruk achter te laten. Om volledig aan uw wensen en eisen te kunnen voldoen en te zorgen dat uw website precies aansluit bij u, uw bedrijf, uw huisstijl en uw bedrijfsvisie ontwikkelden de specialisten van B-nuts een eigen systeem. Maatwerk is hierbij het kernwoord!

responsive

De tijd dat iedereen een website vanachter zijn laptop of vaste PC bekeek ligt inmiddels ver achter ons. Steeds meer bezoekers bekijken uw website vanaf hun tablet of Smartphone. De websites van B-nuts zijn zo gecreëerd, dat een website altijd optimaal te bekijken is, ongeacht de schermgrootte. Het beeld past zich namelijk automatisch aan! Of om in IT-termen te spreken: de website is responsive. Zo garandeert u altijd de beste gebruikerservaring voor uw bezoekers. Nog een pluspunt: Google indexeert websites die responsive zijn beter, dan sites die dit niet zijn!

seo & cms

Een website van b-nuts laad niet alleen erg snel, hij is ook geoptimaliseerd voor de zoekmachine en dus SEO vriendelijk. Dit draagt bij aan de vindbaarheid in Google. Het enige wat u nog hoeft te doen is de juiste teksten op uw website te plaatsen. En dat kun u, dankzij ons eigen CMS (Content Management Systeem) heel eenvoudig zelf doen. Geen tijd of geen zin? Dan laat u het creëren en aanpassen van uw content gewoonweg aan ons over! We helpen u graag!