WMS

Warehouse management syteem

Een goede webshop staat of valt met een goed management systeem. Het juiste systeem kan u tijd, moeite, geld en een hoop ergernis besparen. Daarom ontwikkelden de specialisten van B-nuts een eigen, flexibel en zeer effectief Warehouse Management Systeem (WMS). En met succes: klanten als Neckermann, Kinderkleding-tekoop.nl en HappyBee gingen u voor!

efficiënt

WMS zorgt dat uw orderstroom op het logistieke proces is ingericht. Diverse modules in het systeem zorgen voor een optimaal en efficiënt proces. Enkele features uit het systeem zijn: voorraadbeheer, locatiebeheer, postvak, koppeling met betaalmethodes, een kassasysteem en een afhaalmodule. Uw WMS is te koppelen aan diverse e-commerce platformen en sluit natuurlijk ook naadloos aan op ons B-Genius systeem.

veelzijdig

Het WMS van B-nuts is veelzijdig en kan enorm veel orders aan. Daarnaast kan het WMS deze orders razend snel verwerken. U kunt al uw orders op één pakbon picklijst uitdraaien en tegelijkertijd uit het magazijn halen (multi-order). Het product scannen doet u pas als u de bestelling daadwerkelijk gereed gaat maken. Is de bestelling compleet? Dan print het systeem automatisch een pakbon. Hierdoor is werken met het WMS van B-nuts sneller, eenvoudiger en efficiënter dan vele andere systemen.

features

Nog enkele features en voordelen?
  • Terugmelding klantorder status
  • Track&Trace code
  • Koppeling met diverse vervoerders, zoals DHL en PostNL
  • Screeningsmodule voor onvolledige en/of foute orders
  • RMA Module
  • Crediteren niet geleverde artikelen middels een SEPA-overboeking bestand
  • Meer weten? Wij vertellen u graag alles over ons WMS en wat dit systeem voor uw bedrijf zou kunnen betekenen! Vraag hier een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!